Plus Parelrun

Wedstrijdinformatie

29 september 2019 zal de derde editie van de Plus Parel Run van start gaan. Dit evenement wordt georganiseerd door atletiek vereniging DES.  Tijdens het hardlopen kunt u genieten van een prachtige omgeving waar de route zich door zal begeven. Er zal worden gestart in het centrum van Eersel, waarna er snel de natuur in wordt getrokken. Wat dacht u van: de cartierheide, de boksheide en een stuk over het park van Ter Spegelt. Eenmaal de natuur uitgekomen kunt u een warm onthaal verwachten op de sfeervolle markt.

Alle deelnemers krijgen een startnummer met chipregistratie, de uitslagen en gelopen tijden zijn snel op internet terug te vinden. U kunt de keuze maken uit 3 verschillende afstanden:

  • 5 kilometer
  • 10 kilometer
  • 15 kilometer

De 5 & 10 kilometer zijn trimlopen en de 15 kilometer is een officiele wedstrijdloop, u heeft geen wedstrijdlicentie nodig om aan de wedstrijd te mogen deelnemen.

Kosten

U kunt tot 27 september 2018 gebruik maken van de voorinschrijving, schrijft u zich voor deze datum in dan betaalt u 7 euro voor deelname aan de 5 km, 8 euro voor de 10 km en 9 euro voor de 10 km. Mocht u zijn vergeten in te schrijven dan is het nog mogelijk om gebruik te maken van de na inschrijving op 24 september. Meldt u hiervoor bij de Muzenval (Dijk 7, Eersel), kosten hiervoor bedragen 2,50 euro meer dan de voorinschrijving.